De leukste cadeaus voor als je 100 jaar wilt worden!

Volgende week ben ik jarig en dus zeuren mijn kinderen om een verlanglijstje. Nu zou ik natuurlijk heel flauw kunnen vragen om dingen als het huis een hele dag voor mezelf alleen en meer uren in de dag om alles te kunnen doen wat ik zou willen doen… Maar dit leek me praktischer: een Top 7 van leukste cadeaus voor als je 50 wordt…  en beslist van plan bent er nog een halve eeuw aan vast te plakken! Die tijd heb ik wel nodig om mijn bucketlist helemaal af te werken 😉

Op 1 de nieuwe iPhone 7: superhandig om onderweg alles te kunnen fotograferen, noteren en bloggen wat ik zie, hoor, ruik, voel, proef en beleef!

Op 2 de Burkely vintage laptoptas, in een kleur die er perfect bij matcht 🙂

Voor speciale foto-opdrachten een anologe fotocamera: de Praktica MTL 5 die ik ooit van mijn vader kreeg toen ik mijn diploma van de School voor de Journalistieke had behaald, maar die ik heb weg gedaan toen ik op digitaal overschakelde, zo dom… Hopelijk is er nog iemand te vinden die ‘m op zolder heeft liggen en er niets mee doet.

Ook zo heerlijk nostalgisch: een letterbord om leuke berichten op te zetten of iedereen z’n boodschappen op te laten noteren. Past wel mooi in onze industriële keuken. Of zal ik toch zo’n vintage letter Y vragen voor op mijn bureau?

Over letters gesproken: ik ben ze nog lang niet zat en wil ook weer mooi leren schrijven. Dit boek met pennenset lijkt me daarvoor een goed begin.

Omdat ik ook weer meer wil gaan handwerken (de handwerkbeurs van gisteren was echt inspirerend wat dat betreft): een DIY-pakket van Hooked, zo’n vloerkleed lijkt me wel wat.

En omdat ik nog wel eens vergeet te drinken als ik ademloos ergens rondloop (in het museum bijvoorbeeld) vond ik zo’n Dopper met Van Gogh print ook wel toepasselijk.

 

 

 

3 gedachten over “De leukste cadeaus voor als je 100 jaar wilt worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.