Maandag wasdag

Ik ben een duizendpoot met duizend- en-één ideeën. Dus de opdracht van dag 6 van de blogchallenge is aan mij niet besteed. Brainstormen? Welnee, ideeën genoeg, ik zou er iedere dag wel honderd blogs mee kunnen vullen… Maar is dat wat ik wil? Nee, ik wil juist structuur aanbrengen in al die ideeën, zodat ik er ook echt iets mee ga doen. Want in de uitvoering blijft het nog weleens steken… En dan loopt mijn hoofd over alsof het een kapotte wastrommel is!

Die beeldspraak komt niet geheel toevallig uit de lucht vallen: het is maandag wasdag vandaag. En naast de was moet er ook het nodige in huis worden gedaan. Dat gaat echt even voor, maar in mijn achterhoofd blijft het rommelen. Dus klieder ik ’s avonds snel wat a-viertjes vol. Eigenlijk had ik een leuke blogkalender willen invullen, maar ach, daar passen ze toch vast niet allemaal op. En ook per dag heb ik al te veel ideeën om er met goed fatsoen eentje uit te kunnen kiezen om over te bloggen.

Het lukt me goed mijn interne criticus uit te zetten en niet te snel te oordelen, maar al gauw denk ik:Ja duh, dit is het lijstje dat je altijd opnoemt. Je wilt op stap, dingen doen, dingen leren, nou toe dan, doe het dan! En ga er dan over schrijven, zoals je steeds zegt te willen doen. Betrek er ook eens een keer anderen bij, die medeblogster bijvoorbeeld die ook vaker naar buiten wil, de natuur in! Maar het is al laat. Morgen nog maar eens goed verder nadenken en brainstormen, wie weet wat er allemaal nog meer uitrolt…

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.