Werk in uitvoering, deel 1

img-20160111-wa0005

In een druk gezin met vier kinderen blijft er niet veel tijd over om te klussen. Toch mag ik graag zwijmelen boven prachtige foto’s van perfecte interieurs. Heerlijk hoe mensen dat voor elkaar krijgen: in een mum van tijd een kale wand in een pittig kleurtje schilderen, een suffe woonkamer omtoveren tot een relaxte ruimte waarin voor iedereen een lekker plekje is om te zitten en met wat met zorg uitgezochte items de gezellige puntjes op de i zetten. Dat lukt mij dus nooit 🙁
gallery-1473226109-dsc-9689-1Maar een hoekje moet toch wel kunnen? Op de Woonbeurs had ik een tester gekocht van de nieuwe kleur voor 2017: Denim Drift van Flexa. Die lag al weer een paar weken naar me te lonken. Was er niet ergens een hoekje in huis waar ik ongestoord zou kunnen gaanimg_4745 klussen en dat ook nodig een opfrisbeurt kon gebruiken? Ineens wist ik het: onze slaapkamer!

Tien jaar geleden in een te gekke retro stijl ingericht, maar de heftige kleuren oranje, geel en bruin was ik eigenlijk wel een beetje zat. Gecombineerd met de populaire Flexa Early Dew, een kleur waar ik al eens eerder een tester van had gekocht, zou dat vast een mooie combi maken met het oranje Auping bed. En inderdaad: een match made in heaven!

Zoals het wel vaker bij mij gaat, vielen ineens alle puzzelstukjes op hun plaats. Ik zag precies voor me wat voor voor behang ik achter het bed wilde hebben (Orla Kiely) en op het bed een dekbedovertrek van Snurk, mijn favoriete merk. Met het Early Dew zou ik de kastenwand gaan schilderen en de rest van de muren kon dan mooi blauw worden. Idee geslaagd, nu alleen nog uitvoeren 🙂

orla-kiely-behang-classic-stem-blue  ccc12a67aab5af932b82dd2958190453084_pe601813_s5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.