Time flies when you’re having fun…

Ja, nu word ik dan toch zenuwachtig. Wat voor feest zal me morgen te wachten staan? Doet het pijn, 50 jaar worden? Of is het gewoon een verjaardag, net als alle andere 49? Het brengt me op het idee in de fotoalbums te duiken: hoe heb ik al die andere dagen gevierd? Heb ik eigenlijk overal wel foto’s van? Het valt me mee –  ik ben de oudste thuis dus kreeg ook qua fotografie de volle aandacht – maar ook een beetje tegen. Tot mijn 21e verjaardag heb ik van iedere verjaardag wel een paar foto’s, maar daarna kreeg ik het te druk met partner en vooral moeder te zijn. Pas de laatste jaren keert de rust weer, en is er de ruimte om een eigen feestje te vieren. Met nu zelfs een compleet weekendje weg 😉

 

Op mijn derde verjaardag steek ik parmantig drie vingers in de lucht. Jammer dat papa of mama net te hard drukt op het fototoestel 😉 Het stoeltje op de foto heb ik nog steeds, een dierbaar bezit.

 

 

 

Op mijn vijfde verjaardag mocht ik mijn eerste echte verjaardagsfeestje geven. Waarschijnlijk met traditionele spelletjes als zakdoekje leggen en ezeltje prik en zo. Ik ben het meisje in het rood. Links van mij herken ik buurmeisjes Moniek en Jolanda, het meisje links weet ik helaas niet meer, zou dat buurmeisje van iets verderop Henriëtte zijn?

 

 

 

Een goede gewoonte bij ons thuis die ik heb overgenomen: van iedere verjaardag een mooie foto maken in de verjaardagskleren met alle cadeautjes ernaast. Hier werd ik 7 en ben ik goed verwend zo te zien.

 

 

 

Mijn tiende verjaardag vierde ik blijkbaar tegelijk met carnaval, een feest waar ik eigenlijk, geboren net boven de grote rivieren, weinig mee heb… Op de foto zit ik links met naast me broertjes Vincent en Robert.

 

 

 

Hier werd ik 15 jaar. Wat een dromerige, stille en verlegen puber was ik eigenlijk, kan me weinig uit die tijd herinneren. Behalve dat ik me verveelde op de havo en blij was toen ik eindelijk mijn diploma had…

 

 

 

18 jaar, wat een leeftijd, schreef ik in mijn fotoalbum…

 

 

 

En bij deze foto stond: 21 jaar,  een toost op de volwassenheid! Ik woonde even thuis na al een jaar bij een krant gewerkt te hebben.

 

 

In Rotterdam vier ik mijn 25e verjaardag. Ik heb er ruim drie jaar gewoond, maar dat had veel langer kunnen zijn als ik Harrie niet was tegen gekomen…

 

Vier dagen voor mijn 27e verjaardag, op Valentijnsdag 1994, zijn we getrouwd. Mijn verjaardag vierden we tijdens onze huwelijksreis op Ameland.

 

 

 

Ook mijn 30 verjaardag vierden we op Ameland, met dochter Luna, geboren op 10-11-1996.

 


Op mijn 35e verjaardag hebben we inmiddels drie kinderen: na Luna kwamen Sterre (25-8-1998) en Elio (26-10-2000). De hoogste tijd voor een mooie gezinsfoto dus. Die lieten we in stijl nemen op Valentijnsdag ♥

 

 

Op mijn 40e verjaardag was ik hoogzwanger van ons vierde kindje Sky (geboren 28-4-2007). Het familiefeest vierden we met een workshop bonbons maken. Gek genoeg zijn daar geen foto’s van, we waren te druk met snoepen denk ik 😉

 

 

 

Op mijn 45e verjaardag is nog maar net de kerstboom (een nepperd) opgeruimd. Ook traditie: een gezinsfoto onder de boom. wat een lekker stel hè?

 

 

 

Dat ik mijn 49e verjaardag vier met een Frozen-taart vinden mijn kleine nichtjes zeer geslaagd!

 

 

 

Benieuwd wat het dit jaar wordt. Ik denk: vast gezellig, veel leuke cadeaus, lekkere taart, heel veel kaarsjes die ik maar niet meer ga tellen en vooral heel veel genieten met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.